lørdag 18. juli 2009

En badenymfe..

Jeg traff årets første orm i går. Den drev og krysset en elv. Det var den ene hunden min som oppdaget den først. Det var nok kun pga at ormen var nedkjølt at hunden ikke ble bitt.


Fin var den i alle fall!Må ha vært kaldt for den stakkar....

fredag 10. juli 2009

ABC i Ord og Bilder - S


Min S står for SMURF


Uff, det er evigheter siden jeg var med på ABC i ord og bilder. Har rett og slett ikke vært inspirert. Dagene bare går for fort for meg..!
Men i går var jeg en liten treningstur med ene hunden og jeg ramlet omtrent over denne bussen. Jeg kom umiddelbart på at ukens bokstav var S, og da var det gjort. Hadde kun mobilkamera med, det fikk duge.


Dere forstår at jeg var total "smurfe-freak" i mine yngre dager. Jeg simpelthen elsket alt som hadde med smurfene å gjøre. Jeg hadde alle smurfekassettene, og det var de med Geir Børresen, (som jeg forøvrig var meget forelsket i... sukk). Det var ikke de derre simple smurfeutgivelsene de gir ut i dag.

Jeg har vært på to smurfekonserter i Grieghallen med Geir Børresen. Det var en opplevelse større enn livet selv den gangen! Jeg hadde en stor samling av de små blå, samt en hel rekke tegneseriebøker. Mest av alt i hele verden, ønsket jeg meg et smurfehus som var formet som en sopp... noe jeg aldri fikk.
Kjenner at savnet etter dette huset fremdeles er til stede...
Slik så det ut (bilde hentet fra nettet)
Hvis dere vil vite mer om smurfene, kan dere lese om de her; http://www.smurfene.com/
Sjekk ut flere "ABC-innlegg på S her!
Ha en fin helg!!